Tan sols una unça de frikisme

ES REBOSTER! PREMI MASCARÓ I FORNÉS

reboster

El grup margalidà (i amic) Es Reboster rebrà avui dia 21/09/2007 el premi Joan Mascaró i Fornés per a la seva trajectòria i la gravació del seu primer disc. Als comentaris, uns amics ens acaben d’aclarir en que consisteix el premi i altres detalls.

Enhorabona! Reboster! (no dic noms perque saps que en sou de molts!) Salut i Molts d’anys!

3 comentarios

 1. deperlavila

  Guillem,

  Perquè ho tenguis clar:
  El premi Joan Mascaró Fornés es concedeix a persones, institucions, entitats de Santa Margalida que:

  – Destaquen per les activitats culturals, cíviques, etc duites a terme al municipi de Santa Margalida.

  – Destaquen per les activitats culturals, cíviques, i consemblants a d’altres indrets i que, per la seva importància, són un orgull per a Santa Margalida.

  – Les dues coses al mateix temps.

  A l’hora de concedir aquest premi es té present, a part dels fets abans esmentats, la trajectòria cultural, cívica, etc, de la persona, entitat o institució. Tret de casos extraordinaris i molt ben justificats, es concedeix a persones o institucions que ja duen temps treballant en el seu àmbit d’acció i, a més, es mira d’aprofitar, per fer-ho venir bé, qualque esdeveniment una mica especial (una exposició important, una presentació d’un disc…)

  Per tant, no crec que es pugui considerar ni plantejar que concedir el premi a Es Reboster sigui per motius ooprtunistes, ni que se’ls hagi concedit després d’ésser ignorats. Es Reboster és un grup JOVE, un molt bon grup, amb energia, amb bon humor, que fa molt bona música, amb idees, que ja fa un parell (mallorquí) d’anys que existeix, que s’esforça per millorar, que ha publicat un disc (una fita important) i que sempre duen envant i amunt el nom de Santa Margalida. Concedint el premi Joan Mascaró i Fornés l’OCB de Santa Margalida posa es Reboster a la mateixa altura (per exemple) que els escriptors i poetes margalidans Joan Francesc March i Rafel Bordoy i Pomar, que el varen rebre després de dècades (sí: vint, trenta o quaranta anys)de feina i activitat cívica i cultural. Pens que rebre aquest premi és un autèntic honor per as Reboster i que no el reben ni massa tard, ni passat d’hora, ni molt manco. Es Reboster han arribat a una fita important (el primer disc), tenent molt de temps per córrer i ens donaran més d’una alegria. Enhorabona, Reboster(s)!

  septiembre 21, 2007 en 12:49 pm

 2. Payeras

  Precisament perque enguany han destacat traient es disc, els donen es premi… seria poc normal sense haver currat els haguessin donat un premi.

  septiembre 21, 2007 en 7:01 pm

 3. Moltes gràcies!! Vam estar molt contents de rébrer el premi, és tot un honor! però sobretot per poder-lo compartir amb els nostres amics i coneguts de la vila, que ens heu apoiat sempre. Una abraçada!

  septiembre 29, 2007 en 2:34 pm

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s