Tan sols una unça de frikisme

PODREM CANVIAR-HO?

Ja fa temps que hi ha un parell de coses pel mon que no m’agraden massa però avui explot! je je! (no literalment, ja que s’hauria de declarar zona 0) .

S’altra dia vaig parlar amb una persona sobre els correus que un els crea i ells tot solets es difonen pel món.

Amb això vull dir que tots aquests correus tan graciosos que mos passam els amics uns als altres amb el botonet de reenviar (que s’hauria de suprimir) estam passant una quantitat d’spam que fa por. Vos heu demanat quina es la utilitat d’aquests tipus de correus? Vos puc  assegurar que aquests correus que si et donarà sort, que si tendras mal sexe durant no sé quants anys,…. del tema aquesta de la sort res de res (jo mai he fet cas  i encara estic viu). I si vos realment cert lo de la sort, ja mi passaria tot lo dia reenviant, que és més facil que fer la feina de currar-te un missatget 😉  Però no, me sap greu transcar-vos l’ilusió: Si vos toca la loteria serà per que hi jugau (possiblement molt) i si vos arriba spam deu ser perque en lloc de fer feina es reenvien massa correus…   Pero ara ja en serio, aquests correus tenen una gran utilitat, més gran de la que ens podem pensar. I aqui es on entra en joc l’spam. Cada dia rebem uns 300 correus de mitja que son spam a la nostra dreça (ja n’hi ha,  eh?).

I com saben els servidors d’spam (siiii, hi ha servidors que només envien correus d’spam) quines adreçes son vàlides. Tenen moltes maneres: n’hi ha que cerquen per la web (igual que pot fer el robot de google),  pero només cerquen paraules tipus nnnnn@sss.nnn, i quan ne troben una,  ala, a les llistes d’spam (jo tenc aquesta adreça de correu a una web,  per tant, ens toca sofrir spam).   Però una altre forma és aconseguir correus que la gent s’envia i extreure d’aqui les adreçes (feis una mirada al textes reenviats, n’hi ha de burundi,  França, d’empreses privades, … es a dir, direccions de correu comercials. I a la que un servidor d’spam aconsegeixi copia d’aquest correu, ja la tenim armada.  I com podem solucionar tot això? hi ha dues formes: no reenviar correu, 
pero clar, cada persona creu amb lo que creu, i aqui no hi vull entrar.   Però una altra es simplement enviar el missatge en copia oculta (normalment CCO de Con Copia Oculta). D’aquesta manera el correu arriba  a qui volem que arribi però sense quedar constancia escrita de l’adreça de correu al text reenviat. A més en aquest cas jo no podría saludar a persones que no conec de res o que, simplement no tenc el seu correu. 

Però la història no acaba aquí. Una altra cosa a investigar i per estodiar, és la utilització que la gent fa del msn (messenger). Aparentment és una passada que parlem amb sos coleguillas i amb ses nenas i les poguem festejar una mica… Però la meva principal investigació es centra en una cosa més profunda.Teoricament si es un programa per parlar amb altra gent, com és que hi ha gent que tan sols ho utilitza per dir que no hi son (ausentes!, Ocupado!, etc etc etc…) no ho entenc! si no fas contes parlar amb ningú doncs no et conectis, tanmateix perque? I això que hi ha gent que té tot lo dia es trasto aquest conectat, li envies un missatge per algun motiu i té collons de desconectar-se sense dir res!!!.  msn-prison-break.jpg
  • I aquesta gent es conecta 3 segons? mmmm un misteri! Es que només mir es correu! Ido entra a hotmail directament, homo!
  • Després hi ha la gent muda! que tot lo dia esta conectat però no respòn! mutis!
  • I després, que aquests ja els has de matar! Que comencen a ficar dibuixets i animacions i xorradetes que estan molt be però algun missatge es pot convertir en tot un jeroglífic egipci!  (smile, smile, smile, gif, gif, smile!)

Però bueno i algú dirà perque encara es segueix emprant… i jo diria que encara és una sort, perque amb la poca vida social que s’arriba a fer almanco això ajuda a que les persones es contin alguna cosa! Ah i no ho conteu a ningú que si ho apleguen ses xafarderes del poble es satura la xarxa! 

Ala! Salut! (ara que ho veig quina p..a parrafada he amollat!)
 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s