Tan sols una unça de frikisme

CANVI CLIMÀTIC! o les memòries del cosí Rajoy!

Aquests darrers díes s’ha parlat molt del canvi climàtic i molta gent pareix que se’n fot. Començant per aquell gran pensador i polític actual… sí, sí en Rajoy! I el seu gran sabi cosí. M’estic plantejant tornar a estodiar una carrera amb la condició de poder anar a la mateixa universitat que el cosí, que m’han dit que surten molt ben preparats. A la vista està!

miss El que m’ha acabat de sorprendre i de deixar-me un tant estorat és la noticia que sortia avui a www.20minutos.es contant que les “misses” del concurs de miss world (mis mundo) fent campanya a favor del medi ambient que s’aturi l’explotació de petroli, la tala d’arbres,… etc etc etc. Que mos han d’anar a dir aquestes! Si segur que si els hi dius que a partir d’ara per estalviar petroli han d’anar amb carro “se mueren”, està molt bé però ja les deixaràs tu sense totes les seves comoditats a les que estàn acostumades,… per favor! Encara que tenguin una cara guapa i un cozet que estigui bé demostren que no son de lo més espavilades però bueno això ja ho sabiem! Tal vegada tenguin carreres universitàries de l’estil del cosí Rajoy!

Bueno! que la cosa és molt sèria però que si ens hem d’acostumar a segons quines coses pel media ambient… a tots ens costa!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s