Tan sols una unça de frikisme

NADAL – CADA ANY IGUAL

feliz-navidad.jpg

Nadal? Festes? Felicitat? Bueno, pot ser, però personalment aquestes festes me sent un poc com s’endiot! En aquestes festes m’encenen sa sang amb lo que hi ha pel mon. Comencen uns mesos abans bombardejant-mos amb sa publicitat de joguines, bombons, burbujas freixenet (maldament enguany han tingut prejubilació), globitos codorniu, solidaritat i altres pardalades d’aquestes.  Me mata això d’apadrinar nens d’altra banda del mon, de donar doblers per causes solidàries i quan tenim un veinat que ho necessita, com que no esta lluny, no esta del tot magre i no mos ho diu la televisió, li pegam potada i per avall. Però no passa res, com que cada any passa el mateix ja ho tenim assumit.

Després fent feina a una elèctrica m’hi fix un poc més, resulta que fa quasi un mes que tenim els llumets de nadal iluminant-mos d’una manera abusiva. Resulta que fa un mes i mig tothom havia d’apagar es llum de ca seva 5 minuts pel canvi climàtic i reduir les emisions i després, els ajuntaments que apaguen llums durant aquests 5 minuts ens enchufen les despesses dels llums de nadal pels carrers, a més tot el vespre. Però és igual, si vam apagar els llums aquells 5 minuts ja tenim la conciència tranquil·la.

I amb això en podriem escriure llibres!

Aquestes festes mos posam de menjar fins a la gorga i arriba que mos sobretja, sortir, estar amb els amics, amb sa familia, amb ressaca d’un parell de dies…  He de dir que tants de dies de festa arriben a agobiar-me un poc on tothom pareix que està content i perque és nadal tot hi està permés. Personalment sí que disfruto de sortir, quedar amb la gent i de dinar amb les famílies però crec que és l’època de l’any que estic més sensible, em menjo una mica més el cap i a dies no sortiria de ca nostra, ja que la combinació de ressaca i emprenyadura és bestial.

Però bono, tanmateix tot es supera, esper que les coses millorin un poc i aquest any que vé pugui complir els objectius que tenc (sempre a curt termini) i millorar una mica com a persona!

Bon any! Feis bonda!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s