Tan sols una unça de frikisme

CABALLO ASESINO!

caballo.jpg Ara que ja s’han acabat les festes de nadal i cap d’any, ara que tornam a la normalitat i a la rutina (a l’espera que en un parell de dies venguin les festes de Sant Antoni i de Sant Sebastià), faré un poc de balanç de com han anat les festes.

Les festes be, com de costum, un poquet de feina, arreglar truis que tenia endarrerits i rialles i estones passades amb els companys. Els reis es portaren com sol ser habitual, ja que als dobles ens ho recompensen! Encara que no siguin directament ells. je je. Ja m’enteneu.

La millor anècdota del dia dels reis la vaig conèixer ahir. Una veïna del poble quan vam anar a dur-li els regals per a la seva filla, va demanar al rei Baltassar si es podia fer una foto amb la nina. El rei Baltassar amb la seva amabilitat que el caracteritza li va dir que s’esperàs un segon que, com que anava carregat amb més paquets, els passaria al patge i agafaria a la nina. Però amb tot això la nina ja era alçada cap al rei, per la part que no toca, quan el cavall es va moure uns quatre dits i li va pegar potada! Tanta sort que no va amollar a la nina! Al final la nina va tenir l’esperada fotografia amb el rei, encara que no va ser fins al tercer intent que el pare de la criatura ho va aconseguir!.

La resta del dia va transcórrer amb total normalitat però ahir me van dir que aquesta veïna ja estava predicant pels veinats que el cavall és el culpable del seu mal al peu i que volia sebre que n’havia de fer i qui li havia de pagar els mals. A la foto adjunta hi ha el sospitós principal on s’ha volgut respectar el seu anonimat. I ja tenim es trui armat! Però crec que tot s’aturarà aquí perque ja me direu que hi fot un cavall declarant davant sa guardia civil, a no ser que els agents tenguin estudis d’idiomes eqüestres!

Res més! ja vorem com acaba es trui!

Salut!

Una respuesta

 1. lideta

  Hola Guillelmo!!

  Ja torn ser per Burgoslandia!! I malgrat no t’ho creguis, estic estudiant! Jejeje! Aquí estan un poc trabucats i comencen els examens dia 8 de gener! Per fotre les “meravelloses festes nadalenques”!
  Saps que? En Baltasar és el meu rei preferit! Però no ho contis a ningú perquè és un secret! Jejeje!
  No sabria dir-te amb quina mitja em pas per aquí, però si sé que és molt habitualment!! Aquesta és de les poques maneres que tenc de sabre coses de tu i m’agrada sabre que tot “ho feim anar”! Un bexiiiito molt i molt gros i a veure si puc retornar a l’illeta per Sant Antoni, que aquesta festa si que és ben nostra!!

  enero 9, 2008 en 1:32 pm

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s