Tan sols una unça de frikisme

Ala! Madrid!

ultrs.jpg

Bones! No vos penseu que m’he canviat la camiseta (encara que tothom duu un Figo a dins) però diumenge vaig tenir una experiència molt estranya, anar a veure un partit del Reial Madrid (Reial Madrid – Villareial) a una penya madridista de Ciutat. Vam quedar amb uns amics per anar a veure el futbol i, sorprenentment, acabarem a la penya madridista des fortí mirant es futbol.

He de dir que me va impresionar molt l’ambient, ja que si no hagués estat per la temperatura del local i la cervesa a la mà m’hagués pensat que estava al mateix Santiago Bernabeu, al fons sud amb els ultres! La gent aplaudint cada jugada, sofrint amb cada ocasió de l’equip contrari, queixant-se de cada actuació arbitral, crits de MADRID! MADRID!,… acollonido i el moment més perillós de la nit fou quan marcà el Villareial que amb un sonriure a la boca i el puny estret sens escapà a un parell el crit de: GOOL! I després posa’t a dissimular… que els personatges que hi havia semblaven perillosos i tampoc s’està per cercar trui! je je je!

La llàstima de tot és no anar a veure el Reial Madrid – Mallorca de la copa que aquest dia sí que hagués estat perillós, emocionant i memorable! Ara vorem que fa el Mallorqueta demà vespre, encara que me fa ganes anar-hi, si algú s’apunta….

 Salut!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s