Tan sols una unça de frikisme

Reflexions de Cap de Setmana (Qui ens salva?)

 Bones! 

Aquest cap de setmana ha estat un tant especial. Ja vam començar bé, el divendres, com a novetat arrib prest a classe de flabiol i tamborí i ens posam a tocar en Pere i jo. I poc a poc van arribant els altres components del curs. La sorpresa va venir a la sortida.

Al meu germà li rebentaren el vidre del cotxe per robar-li la documentació, ja que de duros ni un!!! I ja veus el disgust, si el cotxe té poc més de tres mesos… quins fills de puta! A més, per rebentar un vidre, haver de copejar la porta i tot! Patètics! Amb això tot d’una vam anul·lar les tarjetes de crèdit i cridar a la policia local, que es va personar al lloc del succés tot el personal que hi havia al poble: 1 municipal! Després vam cridar a la guardia civil per que ens deleités amb un espectacle digne de les películes de jollywut! (no passeu pena, ho he escrit bé!)… arribaren a tota llet, que segurament no fan tanta via a acudir a un incendi, i s’aturen com a les pelis, tan sols els va faltar entrevessar el cotxe i venir amb les sirenes!.

Una vegada allà i esperant que ens donessin una solució més professional que la que nosaltres sabiem idò res! Haviem d’esperar fins a l’endemà a les 9 del matí perque obrisin el quarter per poder anar a fer la denúncia! Pel final… no aclarir massa cosa, tan sols salvar els dies de tràmits que es veurà obligat a fer el germà per tal de posar tota la documentació al dia. Perque tanmateix si els hi troben… res de res! I ara vé la meva reflexió… ara no hi hauria capacitat de que els agents de l’ordre poguessin fer una denúncia al mateix moment, adjuntant un parell de fotografies i recollint les dades de l’afectat? Quina vergonya! I 10 dies per arreglar papers… si l’administració fos tan ràpida saps que estarien de salvats!

El més estrany de tot és que ja no és al primer cotxe que roben al mateix lloc en un mes i allí ningú s’hi passa ni fa res. A més, al primer cotxe sospitós, en una zona poc il·luminada i tan aprop de la carretera s’hi podria tenir una dedicació una mica millor ja que allà et peguen la potada i surten i en 10 segons ja poden haver partit en qualsevol direcció. El que passa és que si els arribes a trobar, i defenses lo teu, ja sigui apallissant a l’intrús o cremant-li el cotxe (per exemple) encara tindràs les de perdre… i alerta que no arribi la fam!

El dissabte varem anar a veure la X Mostra internacional d’Improvisadors a Manacor, que va estar molt bé, verem improvisadors de Itàlia, Menorca, Mallorca, Principat, Canàries, Argentina i Brasil, encara que l’espectacle es va arribar a allargar un poc fou molt entretingut! L’any que vé esperem hi pugui tornar ja que vaig disfrutar… Només donar l’enhorabona a l’associació el canonge de Santa Cirga que organitza aquesta mostra de repercussió internacional… I com sempre donant suport al nostre glosador local: Xurí!

Esperem les coses vagin millor! Salut!

 

Anuncios

Una respuesta

  1. lideta

    Mare meva nin! He quedat escarrufada amb el que has contat! Esper que s’hagi pogut solucionar d’una manera o s’altra… Envia-li un xitooo al teu brother i pensar que aquesta és una anècdota per contar als nets…

    Una abraçada!

    abril 8, 2008 en 9:17 pm

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s