Tan sols una unça de frikisme

Mallorqueta!

Idò! vaja vespre emocionant! El mallorqueta tornà a fer de les seves! Els dos darrers partits guanyats i els dos darrers partits guanyats en temps de descompte! Fantàstic! Acabar una temporada per un equip que ha tingut pujades i davallades però que sempre hi ha estat i que sempre ha intentat jugar com un bloc.

Ahir de BCN s’endugueren els 3 punts quan tothom donava per bò l’empat i dimecres tres quarts del mateix! Envers de 2 puntets 6 i Europa a 1. Esperem que si s’arriba a UEFA no passi com els del saragossa que ho tenen cruu. Això es decidirà a la darrera jornada, més emoció impossible, no com el màxim golejador de la lliga un senyor del mallorca però s’ha de mirar que és el quart equip més golejador de la lliga. El grup funciona! 

Aquest va ser el punt i final d’un cap de setmana direm tranquil però no aturat! això mai! Per cert, hem començat un curs de teatre amb els dimonis que és una canya, gairebé és un curs de risoteràpia molt bò per desconnectar una mica de tota la setmana. I seguirem aquí esperant que la inspiració mos vengui.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s