Tan sols una unça de frikisme

La fí de l’Atiar?

Avui al diari Ultima Hora (no sé si a d’altres mitjans sen han fet ressò) hi ha una columna on el PP de l’ajuntament de Palma proposa tornar a fer una passa enrera amb l’atiar foc i tornar a instaurar l’aiguafoc. Els seus arguments són que sortia ‘de franc’ ja que ho pagaven diferents sponsors i col·laboradors. Els qui estan a favor de l’atiar (Grosske i companyia) diuen que milloraràn (és el repte) l’acabament cercant una solució que pugui satisfer i sigui visualitzada per tothom.  Si anau al comentaris del Diario de Mallorca de diumenge podreu veure diferents opinions on la més destacada és:  poder anar a treure la padrina al passeig marítim, donar-li un ‘bocata’ per sopar i a esperar i aguantar la fresca per veure 30 minuts de focs i que no li caigui el barram mentres exclama… ooohohhhhhh!  (abaix la podeu veure esperant l’aiguafoc!)

Llevat de tota la polèmica que ha duit l’Atiar d’enguany (i els altres també varen tenir lo seu…) crec que és hora de fer un pensament tant organització com participants com ajuntament de donar una volta d’efecte a l’acte perque hi ha diferents opcions:

– Cercar patrocinadors i ‘sponsors’ per tal de que surti més barat (o estan vinculats a un partit?)

– Canviar l’acabament de lloc i fer una cosa més semblant a l’aigua foc.

– Enllaçar les dues coses (Atiar i Aigua) i fer un bon correfocs i acte seguit un castellet.

– Cercar altres alternatives per tal de convèncer tota aquesta gent que no li acaba de fer el que hi ha fins ara.

– Qualsevol combinació.

Un canvi de color a l’ajuntament de ciutat suposarà en gran part, sembla ser, la desaparició de l’Atiar a no ser que la comissió de festes segueixi apostant per aquesta fórmula.

Esper que no!

Anuncios

2 comentarios

 1. Carles

  No soc Nostradamus però ja vaig dir alguna cosa jo al blog den Potti: “Crec que enguany no hi ha enterro de Foc i Espires, però degut a la divisió entre colles que s’ha posat de manifest, molt probablement haureu provocat que s’enterri l’ATIÀr Foc. I això ens sabrà greu a tots.”
  No sé si vendrà per aquest tema però segur que l’hem alimentat. Salut Mayol!

  enero 26, 2010 en 7:54 pm

 2. Estimat amic Carles,

  D’això segur que no s’alimenta, encara que no ajuda i confio que s’aclaresquin les coses d’una vegada. Com? No ho sé però s’haurà de trobar la fórmula.

  Però això d’enterrar l’atiar foc i dels comentaris als diaris, he anat a consultar la hemeroteca del DdM i casualment els comentaris són molt iguals, gairebé copiar-aferrar. Hi ha gent que vol treure sa padrina!!!!!! Je je je. Sinó pega-li una ullada als diaris i veuràs (2008 -> 21/01; 2009 -> 24/01)

  Salut!

  enero 26, 2010 en 8:20 pm

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s