Tan sols una unça de frikisme

VII MUCADA!! (2/2)

I després d’un dinar més o manco tranquil, va tenir lloc l’esperat ‘encuentro’ entre el Muc i la Muca. Vaig ser testimoni de l’empimpollament dels personatges que es preparaven per la processó i l’acompanyament del Muc.

personatges mucada 1

Donants de suc 2010
Muc, Muca (o ‘Muque’ en sineuer), egües fufes, donants de suc, Muquet i el seu cotxet, caixer rural, home des mè, etc… ben garrits i enllestits es preparaven per partir quan va fer aparició la banda de tambors i cornetes de les ‘velles glòries’ rescatada per l’ocasió amb gran entrega de tots els seus components, i ho dic per experiència… però tocàven molt bé.

Banda de Sineu - velles glòries

Ells fóren els qui encapçalaren l’acompanyament mucal cap a la plaça i fins davant Can Castell cridant l’atenció de veïns i curiosos, alguns una mica emocionats al veure ‘rescatada’ la banda.
Much a l'encuentro

Una vegada enfilats cap a Can Castell per l’altra banda varen compareixer ‘les merevelles’ portant a la Muca damunt les espatlles tota goiosa!

Muca a l'encuentro
L’encuentro va tenir lloc entre crits, confetis, estrelletes, música de xeremies, i la ‘marea rosa’ ben contenta d’haver presenciat moment tant important. Després la festa es va traslladar a dins Can Castell que com mana la tradició i els goigs va tenir lloc es ‘kaleo’.

Caixer rural
Cavallet quan eres jove

Després d’una bona estona i una bona suada es va preparar tot pels jocs florals com cada any i tot després els jocs de successió als quals no vaig poder asistir i suposo que algú en farà crònica… sinó un altra any serà.

Manguerada

Jo ja tenc dia 14 d’agost de 2011 en vermell al calendari. I voltros?

Anuncios

Una respuesta

  1. Revetlladequimeres

    Enhorabona Mayolicus!!! he disfrutat de llegir la crònica, no hi falta detall! l’any que ve no, s’altre, has de quedar fins lo darrer, per veure el canvi de regnat mucal!

    una afarrada sineuera!

    agosto 20, 2010 en 11:34 pm

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s