Tan sols una unça de frikisme

Via fora 2010

L’esdevenir de la història d’Alcúdia està íntimament lligat al seu caràcter defensiu i estratègic, la seva situació geogràfica al nord-est de l’illa de Mallorca és la clau per entendre el seu passat.
Les murades d’Alcúdia són un element únic en el paisatge de la ciutat, aquestes al llarg del temps han condicionat d’una forma o altra la vida dels ciutadans, durant els anys de la seva construcció, de la seva utilització com a element defensiu, de la seva destrucció i ara en l’actualitat com a element patrimonial.
Les visites guiades dramatitzades ens transportaran en el temps a diferents èpoques històriques a través de personatges reals que varen protagonitzar alguns episodis de la vida de la ciutat i que gràcies a la documentació històrica i d’un grup d’actors els tornam a la vida.


Via fora 1

Així presenta el fulletó del via fora 2010 l’agenda d’actuacions que s’han realitzat aquest estiu. El passat dia 26 d’agost vàrem tenir l’oportunitat d’anar a veure’n la darrera edició d’enguany que, com sempre, no deixa de sorprendre als asistents. Una posada en escena espectacular,- reforçada pel marc que donen les murades-, un planter de bons actors i una direcció encara millor (a càrrec de Carles Pujols) fan que sigui una cita del tot recomanable.

Via fora 4

Via fora 5

Només dir que es una passejadeta per les murades d’Alcudia on hi ha diferents etapes on a cada una d’elles es representa teatralment una petita part de la història de la ciutat al llarg dels anys. Però crec que envers d’explicar exactament de que consta cada escena crec que és millor que vos apunteu a l’agenda de l’any que vé estar pendent d’aquesta cita i que hi aneu… vos dic jo que vos agradarà. Aquí en podeu veure la fitxa tècnica. I al meu compte de flickr en podeu veure algunes fotos més: Mayolicus.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s