Tan sols una unça de frikisme

Sortida curs fotografia – nocturnes

Dissabte passat vàrem fer una altra sortida amb els companys del curs de continuació que feim a Sineu. Aquesta vegada tocava sortida per practicar la realització de fotografies nocturnes. Per encalentir motors i omplir gavatxos començarem amb un dinar cafibber amb un bon arroç brut obra de mestre Joan, ensaïmada de crema i una bona sesta. A les 16 partirem cap a Son Serra on, després de fer un cafetó per espavilar-mos, anarem a l’encontre amb els altres companys.

Aprofitarem per fer alguns apunts sobre el terreny i provar algunes de les coses apreses al curs el temps que esperavem que es fés de nit.
Quan ja la fosca ens va començar a permetre fer nocturnes amb les indicacions den Sebastià intentarem fer el que poguerem. L’enquadrament era molt personal però amb la proximitat de Son Serra i la lluna a més del 50% varen quedar una cosa així:

Nocturna a Son Serra 2

Qui ho diria que entre les dues fotos, tirades una just després de l’altra, i amb una diferència de duració de menys de 20 segons (16 si no vaig errat) obtindries resultats tant diferents?

Nocturna a Son Serra

Si voleu dir quina vos agrada més… ja ho sabeu!

Nocturna a Son Serra 3

Personalment vaig enfocar cap a Son Serra on els colors de l’enllumenat dels carrers i el blau que donava la lluna donava una combinació de colors bastant interessant. Pel meu gust hi havia massa lluna i no vaig aconseguir massa cosa amb altres orientacions. A més, contant amb la durada de les fotos, el poc temps que hi dedicarem, el ventet que feia i la poca experiència en aquest tipus de fotografia… no podem demanar massa més.

Gràcies per passar.

Anuncios

Una respuesta

  1. A mí, personalment m’agrada més la segona, per les diferentes tonalitats, però trob que el tema de nocturnes és difícil, jo tampoc tenc gaire experiència. Veig que tú vas millorant!

    febrero 13, 2011 en 11:26 pm

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s