Tan sols una unça de frikisme

Dimarts sant a Ciutat

El passat dia 19 d’abril vàrem baixar a ciutat, amb mestre Macià, a retratar la processó del dimarts Sant. Allà ens hi esperava en Miquel Riutort que ens va fer una mica de guía i ens va explicar coses interessants sobre la processó, les confradíes, els passos i els cartujos (dels quals en formà  forma part durant des de fa molts anys).

No era la primera vegada que veia aquesta mateixa processó, ja que durant els meus anys d’estància estudiantil a Palma, algun cop havia anat a pegar una ullada a les processons.

Dimarts Sant a Ciutat 6

S’ha de dir la fotografia social que no és el meu fort (bé, per ser sincers… direm que no l’he practicat massa, fort dins el món de la fotografía no crec que hi tengui res encara) i que em costa bastant obtenir resultats satisfactoris i s’hi afegim que era el vespre… afegim dins es banyat! Je je.

Malgrat això, aquesta sortida va ser bastant profitosa, quan surt am baltra gent solc dedicar una mica del temps a fer espionatge industrial, a mirar a veure que fan els altres a veure si s’aferra alguna cosa. Mirant en Miquel com retratava i com es relacionava amb els ‘seus models’ vaig aprendre que si vols fer fotos t’has de cercar el lloc per tenir el millor enquadrament posible, intentant sempre no molestar i cercant punts de vista diferents als que estam acostumats. A primera vista això pareix molt simple però no ho és tant, vos ho puc assegurar.

Aquí vos deix un parell de fotos de la sortida, les he editades amb el portátil i a la mala hora per Madrid així que esper no haver fet cap desastre massa gros.

Dimarts Sant a Ciutat 1

Dimarts Sant a Ciutat 3

Dimarts Sant a Ciutat 2

Dimarts Sant a Ciutat 4

Dimarts Sant a Ciutat 5

Gràcies per passar! Esper els vostres comentaris, sugerències, crítiques, alabances,….

Anuncios

4 comentarios

 1. La darrera fotografia, la trob ben interessant, li posaria per títol: curiositat.
  Salut

  abril 28, 2011 en 7:55 am

  • Primer de tot, gràcies per passar. El que realment tenien aquests dos… es problemes per encendre el dichós ciri! je je

   abril 28, 2011 en 4:29 pm

 2. Guillem, per ser un “principiant” trob que no ho has fet tan malament, la darrera per a mí, és la millor pel encreuament de les cuculles. Per què la banda no l’has passada a blanc i negre? crec que també hi va bé, no ho se. Les astres també tenen el seu encant, m’agraden els “retrats”. Moltes gràcies per les referències, un fa el que pot…ah! encara pertany i surt (diumenge, dijous i divendres) amb els “Cartujos”. Va esser un plaer sortir junts a fotografiar, podem repetir quan vulguis.
  Per cert, hauriem de definir què vol dir “resultats satisfactoris”, és un tema que me costa molt, però això ho podem discutir davant un bon menjar tranquilament

  abril 28, 2011 en 7:33 pm

 3. Bones Miquel,

  Corregida la teva participació als cartujos (perdona l’errada). La foto de la banda també m’hi agradava en B/N però vaig optar per no posar-les totes de blanc y negre i aquesta a color hi quedava bé.
  Això de resultats satisfactoris no és massa mal d’explicar però si ho hem de discutir davant un bon menjar… millor esperar una mica! je je je

  Salut!

  abril 30, 2011 en 12:12 am

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s