Tan sols una unça de frikisme

De visita pel Palma Photo 2011

El passat dijous vàrem anar a ciutat a gaudir d’una d’aquestes nits una mica especials: el Palma Photo 2011. Les diferents galeries obriren les seves portes fins tard per tal de que tothom en pogués gaudir (no sempre els horaris van be a tothom). Hi havia una bona afluència de gent, encara que no aquella massificació que hi sol haver a la nit de l’art.
30 years together - Palma photo 2011

Primer de tot anarem al gran hotel a veure l’exposició den Gervasio Sánchez però com que no s’havien adherit als horaris del Palma Photo i faltaven 5 minuts per tancar, ja no pujarem, encara que tinguerem un obsequi (al bloc den Miquel Riutort en podeu trobar la seva opinió sobre aquesta expo i sobre el palma photo). La nostra següent passa va ser anar cap a la fundació Sa Nostra a veure la exposició den Pep Bonet “Watching in silence”, una col·lecció d’imatges molt crua i que reflexa alguns dels problemes que pateix el món i que moltes vegades no en som conscients fins que ens ho mostren.
Watching in silence - Palma photo 2011

I per acabar anàrem al Casal Solleric a veure l’exposició den Steve Mc Curry “RETROSPECTIVA”  i allà poguerem conèixer l’autor, que ens signà un poster. Una exposició molt recomanable, impactant i que segurament, si podem, tornarem a visitar ja que hi serà fins dia 4 de setembre. Així com visitar alguna de les exposicions que no tinguerem temps a aquell vespre de bones fotos (les que verem), bon ambient i molt bona companyia. Esperem que l’any que vé poguem repetir l’experiència.

Admirant Steve Mc Curry_2 - Palma photo 2011

Admirant Steve Mc Curry - Palma photo 2011

Si algú en va veure alguna més i la vol recomanar… ja ho sabeu! Salut!

2 comentarios

  1. Mayolicus, jo també pululava per les exposicions, realment la d’n Steve McCurry s’ha de tornar a veure, millor dit, s´ha de veureamb tranquilitat, el dijous hi havia tanta gent que era imposible de veure. Un altre exposició que recoman és la de la Galeria Ferran Cano de na Mar Agüera Lliñás …
    Per cert, Guillem, bon reportatge!!!!

    junio 20, 2011 en 8:08 pm

  2. Tens tota la raó del mon Miquel, les exposicions s’han de veure amb tranquilitat i paciència i mirar d’aprendren qualque cosa. Passat Sant Joan, i gràcies a l’horari d’estiu, supòs que quedaré (o quedarem) algun capvespre per ciutat a veure les exposicions que he sentit racomanar amb més tranquilitat.

    Salut Miquel i esper que ens vegem per la revetlla de Sant Joan.

    junio 21, 2011 en 8:53 am

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s