Tan sols una unça de frikisme

Quarterada Teatral – Santa Eugènia 2011

Dissabte dia 30 de juliol tingué lloc a Santa Eugènia la IV Quarterada Teatral, un recorregut pels diferents carrers i places del poble on hi tenen lloc representacions teatrals d’allò més variat.

Quarterada Teatral 3

Quarterada Teatral 2

A les 17:30 arrancaren els Wonderbrass, que no necessiten presentació, i que ens acompanyaren durant tot el recorregut entre les diferents representacions. A les 18:00 ens esperàven els ‘Cavalls de Menorca’ , un espectacle molt vistós a l’inici però, que al meu gust, es va fer llarg i monòton. El vaig trobar més apropiat per fer passacarrers que no un espectacle de més de 20 minuts al mateix lloc. Després vam poder veure espectacles de malabars, dansa, equilibri, titelles… (si en voleu sebre una mica més: Quarterada Teatral).
Quarterada Teatral 1

Com sempre, el millor del capvespre – horabaixa va ser la companyia. Dissabte érem una bona tropa d’aficionats a la fotografia i al teatre que gaudirem d’estressar obturadors i  batalletes vàries.  Ja podeu fer una ullada al Bloc den Massay,  al bloc den Miquel Riutort, a la galeria den Ferrety i al meu flickr podreu veure més fotografies.
Quarterada Teatral 6

Quarterada Teatral 7

I aprofit per fer una mica de propaganda del cap de setmana qui vé a Sineu on s’estrena el FESTIVAL DE CIRC I TEATRE VISUAL DE SINEU amb els dimonis des Fossar com a col·laboradors.

Salut!

2 comentarios

  1. molt bon reportatge, sobre tot la penúltima foto, m’ha costat entender-la … però al final l’he trobada boníssima.

    agosto 1, 2011 en 8:45 pm

  2. Bones Miquel,

    Sa veritat és que a primera vista no es sap bé el que és. Una foto per pensar i per anar descobrint petits detalls (i no em refereixo a les picadetes de rovell de l’instrument, je je je).

    Gràcies per passar.

    agosto 2, 2011 en 9:04 am

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s