Tan sols una unça de frikisme

Correfoc a Villafranca de Bonany

Aquí vos deix un parell de fotos del correfoc que féren dia 29 de juliol els Dimonis d’Albopas i els Dimonis de Villafranca de Bonany per les festes del poble d’aquests darrers.

Dimonis de Villafranca 1

L’estructura del correfoc va ser una mica estranya, tot a un mateix carrer. Començaren els poblers despres d’un parlament del dimoni gros en direcció cap a la plaça i a mitjan camí els villafranquers feren un passadís amb torxes, pel qual passaren els poblers, per seguidament anar fins al fons del carrer i tornar cremant. Molt de públic però poca interacció, el ritme de foc va tenir diferents intensitats però crec que més o manco va estar bé. El més sorprenent de tot va ser l’enorme aparell que estrenaren (crec!) que consistia amb una roda enorme d’uns 4 metres estirada per 2 personatges i algún altra dins d’aquesta roda. El renou era impresionant i va causar sensació, encara que amb les característiques de l’aparell limitaven molt la seva maniobrabilitat.

Dimonis de Villafranca 2
Dimonis de Villafranca 3

I si voleu més foc… divendres dia 5 a les 22:00 h. a Sineu correfoc dels dimonis de sa Cova des Fossar. I diumenge 7 a les 23:00 a Can Picafort, Dimonis i Dimonions de Hiachat.

Salut i Foc!

Una respuesta

  1. clarice

    i dissabte 6 correfoc dels dimonis a lloure a portocolom!!!!!

    agosto 5, 2011 en 1:21 pm

Deja un comentario