Tan sols una unça de frikisme

Presentació de dimonis a Manacor

El passat diumenge dia 8 a les 18h al Claustre de Sant Vicenç, a Manacor, l’Associació Cultural Amics de Sant Antoni va presentar els tres dimonis nous que estrena enguany.

Aquesta presentació va comptar amb la participació de varies colles de dimonis d’arreu de l’illa que no es varen voler perdre aquesta presentació i donaren la benvinguda als tres nous elements que incorpora Amics de Sant Antoni.

La colla de dimonis d’Amics de Sant Antoni, quedarà formada així per sis dimonis i un Sant Antoni, amb els corresponents músics.  (extret de manacormanacor.org)

El dimoni fa por

L’acte va tenir lloc ben puntual i al centre del claustre de Sant Vicenç tot il·luminat amb tons vermellosos per donar més ambientació al lloc. El narrador va començar a parlar i a explicar el per què d’aquests nous dimonis i és fonamentalment per que la festa arribi a tots els racons de Manacor ja que els actuals no tenen prou temps material per complir amb totes les seves obligacions. Primer sortí el Sant Antoni acompanyat de 4 dimonis antics de Sant Antoni (cosa que no me quadra amb el que s’ha dit abans ja que el total me’n surten 7).

Tot apunt

Després el narrador va donar lloc a l’entrada de tota la dimoniada que els va acompanyar, he de confessar que no conec molts de dimonis i en vaig reconèixer ben pocs ja que l’entrada va ser massiva i una mica desordenada. I després es van presentar els tres dimonis nous, que també entraren enmig de la multitud i fins que no foren ben enmig del claustre no els vaig poder identificar. Tampoc sé si tenen nom, si representen alguna cosa o simplement son uns dimonis més de l’associació.

Dimonis de Manacor

Ball de dimonis de Manacor

Retrat d'un dimoni

Vaig veure que hi ha un concurs de Fotografia que és el tercer any que es duu a terme, n’he cercat les bases encara que no les he trobades, per això vos pas el cartell on diu on en podeu trobar més informació. Meam si vos hi animau, si la el treball vos ho permet, i en podeu fer alguna cosa, almanco participar.

Una respuesta

  1. http://www.amicsdesantantoni.org/Fotos/2012/PREMI_FOTOGRAFIA_2012/Bases%20del%20Premi%20Sant%20Antoni%20de%20Fotografia%202012.pdf

    aqui hi ha les bases del concurs.el qual recoman que no hi participeu.es queden amb els drets de les vostres obres i això no es pot permetre.

    enero 17, 2012 en 12:41 am

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s