Tan sols una unça de frikisme

ELS DIMONIONS DE HIACHAT ALS FOGUERONS

El passat 22 de gener van tenir lloc els foguerons de les associacions. Ja fa uns anys que gairebé totes les associacions del poble es reuneixen i celebren la festivitat de Sant Antoni fent una vetllada tots plegats, amb un parell de foguerons i sobretot molta bulla.
Els grups musicals toquen, xeremies, ball de bot i banda de música, d’altres han fet les matances per obtenir la carn i la llonganissa, i d’altres monten els foguerons.

Dimonions de Hiachat - Foguerons 2012 - 5

Als dimonions de Hiachat els toca fer un correfoc, com sempre sense participació per part del públic, llevat d’algun malalt de foto que es fica enmig dels menuts per treure alguna foto decent o estranya. S’ha de dir que n’hi ha de molt actius i que ja apunten maneres demoníaques de ben menuts i d’altres que, si no fos per l’estatura i el poc pes, de ben segur que podrien anar a cremar amb els grans. Aquí en teniu una mostra.

Dimonions de Hiachat - Foguerons 2012 - 3

Dimonions de Hiachat - Foguerons 2012 - 2

Dimonions de Hiachat - Foguerons 2012 - 4

He de dir que personalment trob a faltar la presència de gent jove a la vetllada i la seva col•laboració. És una pena que aquesta festa no s’ompli de jovent i de coses noves ja que li donaria un altra caire més festiu. Tornam al tòpic (o no!) de que la gent jove no participa al poble (algun número reduït sí que ho fa).

Dimonions de Hiachat - Foguerons 2012 - 1

Salut!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s