Tan sols una unça de frikisme

Lo siento, me he equivocado, no lo volveré a hacer.

Aquestes paraules que han agafat tanta popularitat en tan poc temps pareix que estan de moda. Ara resulta que amb aquestes paraules, cara de pena i ullets plorosos, tothom et pot perdonar per una cosa que has fet malament. Resultarà que si anam a robar a un banc i ens troben dient això, de ben segur que en podem sortir indemnes.

L’Ajuntament d’Inca ha volut posar punt i final al tema del robatori de la meva fotografia del cartell del becut vermell, argumentant que:

[…] Des d’aquest Ajuntament i després de la petició que ens va fer li informam que la mesura que hem pres al respecte ha estat la retirada total de qualsevol cartell que contingués la imatge a la qual vostè en fa referència. Reiteram les nostres disculpes i reiteram també que va respondre a un lamentable error en cap cas intencionat. Amb aquesta actuació, aquest Ajuntament dona aquesta questió per tancada. […]

Au idò! Unes parauletes de culpa i encara volen que pensi que ‘Pobrets! Si no ho han fet aposta’. ‘Era per una cosa que ens afecta a tots’

Volia aclarir aquest excés d’honestitat:

 • Anar a internet, trobar una foto, modificar-la, fer un cartell, imprimir-lo i divulgar-ho tant a xarxes socials com pel carrer, no es fa sense voler. Així que no me crec que no ha estat un error, per lamentable que el considerin, ja que du molta feina tot això.
 • L’ajuntament no es va posar en contacte amb mi per demanar permís sobre si podria emprar la imatge per publicitar la seva campanya. Per tant, l’obra no va ser cedida.
 • La foto, en tots els mitjans digitals que apareix, indica que té tots els drets reservats, inclou una firma de l’autor, i © el simbol del copyright.
 • Un organisme oficial ha de ser el primer en respectar les lleis i més si es tracta de propietat intel.lectual, drets o dades dels usuaris. Segurament la gent inquera a partir d’avui es senti més segura amb les seves dades municipals.
 • L’Ajuntament enganyà al periodiste del Diario de Mallorca contant-li una versió totalment diferent a la que m’oferiren a mi.
 • No he estat informat degudament sobre l’estat de la meva reclamació on no demanava la retirada dels cartells sinó que em compensassin per l’ús que ja n’havien fet (recordar que, quan em vaig adonar del fet, ja feia més d’un mes que la fotografia havia estat utilitzada). He hagut d’insistir i enviar mails (per tenir constància per escrit) demanant a veure què en pensaven fer del tema.

Idò avui, després d’haver insistit per sebre com estava el tema, diuen que han llevat els cartells i que donen el tema per tancat. La informació al dia!  Ja ten pots tocar els collons!

D’aquí, d’aassumptes amb animals amb trompa i demés pardalades que ens fan els organismes oficials, que són els que ens han de representar…se’n pot extreure una conclusió:

Delicteix i, si t’hi troben, dius que no era la teva intenció i no passa res.

O com diriem en mallorquí:

“Dels collons d’un podem penjar a s’altra!”

 

Anuncios

2 comentarios

 1. Como ya dije antes y resumo brevemente: CAÑA, CAÑA y CAÑA !!!!
  Los abogados también tienen que vivir, y aunque sólo te de para pagarle ya habrá valido la pena.

  abril 23, 2012 en 5:49 pm

 2. Aquí veiem el tarannà dels nostres governants i polítics, la llei és pel poble no pels polítics, institucions i demés ……..ells sí se la poden passar per aquí a on no dic, noltros, els ciutadans, ben alerta!!

  abril 23, 2012 en 9:15 pm

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s