Tan sols una unça de frikisme

Via Fora i cursets de fotografia

Avui actualitzaré el bloc amb una entrada doble. Per una part, amb un parell de fotos del via fora d’Alcúdia i per l’altra amb la sortida dels cursets den Sebastià Torrens.

VIA FORA 2012

Com cada any, es va dur a terme la representació del Via Fora a Alcúdia. Pels qui encara no ho coneguin (molt malament!) vos diré que es tracta d’una representació teatral que es duu a terme a les murades d’Alcúdia i on es representen, per etapes, diferents èpoques i fets característics de la pròpia ciutat i de les mateixes murades que ajuda a conèixer una miqueta més la història d’aquest poble i entendre els aconteixements que han hagut de viure les pròpies murades. (extret de l’entrada de l’any passat: https://mayolicus.wordpress.com/2011/07/11/via-fora-2011/)

Encara que algunes de les escenes ja hagin estat representades altres anys, el canvi d’ubicació, el canvi d’actors i de guió fan que cada any sigui un espectacle nou i molt interessant per la qual cosa vos recoman que si teniu una estona no ho deixeu de visitar.

Via Fora 2012_1

Via Fora 2012_3

Via Fora 2012_5
Enguany les dates de representació són el 6 i el 19 de juliol, el 9 i el 23 d’agost i el 6 de setembre. L’hora d’inici són les nou del vespre.

SORTIDA CURSETS

Per mor de l’èxit de la sortida de l’any passat per celebrà el 10è aniversari dels cursets impartits per en Sebastià Torrens, enguany es va decidir repetir l’experiència però en diferent format. Enguany la sortida seria d’horabaixa – vespre i el lloc seria Albercutx. L’afluència va ser molt gran i va ser una sortida molt agradable encara que el gran nombre de participants, apart de dificultar segons quines tomes, especialment les nocturnes, va sorprendre a més d’un turista. Esper que l’any que vé ho poguem repetir sigui amb el format que sigui. Vos deix un parell de fotos de la sortida.
Circumpolar a Albercutx

Detall a Formentor

Com sempre, més fotografies al meu FLICKR.

Salut!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s