Tan sols una unça de frikisme

CORREFORT 2012 – COSTITX

Com ja vaig dir a una altra entrada, s’han d’aprofitar tots els correfocs que es puguin ja que el número s’ha reduït últimament i el fet que ja acabem l’estiu encara ho limita una miqueta més tant en freqüència com en quantitat. El passat 9 de setembre es fa fer, a Costitx, el Correfort com a tancament de les festes del poble. Aquesta vegada els Dimonis de Son Ganxó estaven acompanyats dels Dimonis d’Inca, que es fan dir ‘Fieres’ de Foc (senyors inquers… en tot cas hauria de ser ‘Feres’).

El correfoc va començar amb un passacarrers amb torxes i algunes carretilles volades fins a la zona on s’havia de realitzar el correfoc. Un espai reduït, al costat de la plaça, presidit per un muntatge d’andamis ben interessant. Una vegada arribats, encesa a damunt l’andami que donava l’inici a la pirotècnia. El correfoc va estar bastant bé pel que fa al ritme del foc, al ser dues colles i un lloc tan petit això s’havia de notar encara que per la sortida de les bicicletes i el bou ho limitava una mica. Com sempre l’afluència del públic participant, bastant millorable.

El que vaig trobar a faltar varen ser dues coses: la primera, el passacarrers de torxes va ser massa ‘processionari’, li vaig trobar a faltar dinamisme per part dels dimonis; i la segona, és que no varen aprofitar l’estructura d’andamis montada ja que donava per molt més joc del que es va poder veure.

Apart d’això hi ha alguns dimonis que tenen una facilitat innata d’enchufar-te la pirotècnia a damunt l’objectiu de la càmera que fa gust!

Aquí vos deix un parell de fotos que vaig fer del correfoc. Més a la meva galeria de flickr: mayolicus

Correfort 2012_4

Correfort 2012_6

Correfort 2012_7

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s