Tan sols una unça de frikisme

Rally Vall de Sant Pere

Els que em coneixen bé i els qui han pujat amb mi al cotxe sabran que soc un conductor prudent, una mica malcarat amb la gent que fa locures al volant, però m’agrada anar al ritme que toca. Però també sabran que tenc bastant afició pels esports de motor. Anar de Rally’s, motocros i demés esdeveniments esportius és una cosa que em motiva, això sí! sempre com a espectador.

El passat cap de setmana va tenir lloc el Rally de Sant Pere, un Rally d’allò més exigent. Arrancava amb 2 trams nocturns el divendres, 2 dissabte dematí i 3 trams amb 3 passades cadascún, l’horabaixa. Aquesta vegada hi anàrem amb en @ferrety amb la moto, cosa que ens va permetre partir més tard que si hi haguessim anat amb cotxe i que es pot deixar a qualsevol racó sense dificultar la prova.

Rally Sant Pere 8

La idea era veure les dues passades del tram Bunyola – Orient – Alaró, encara que només sen va disputar una. La novetat que han introduit enguany als rallys es que deixen que una caravana de cotxes, variats i mitjanament preparats (no com els de competició), passin pel tram una vegada tancada la carretera al transit. Aquests, aprofiten per pitjar una mica l’accelerador i disfrutar de la carretera. Però com passa a aquests casos n’hi hagué que cometeren un error, o jo diria un excés de confiança i de saber manar molt, i xocaren a un kilometre després d’Orient deixant el cotxe ben arreglat i fent que la primera passada s’hagués d’anul·lar per mor dels retrassos.

Ara ja s’ha obert el debat a veure si han de deixar sortir a aquests cotxes que no son de competició i si surten… quan ho han de fer. Personalment crec que els aficionats no han de perjudicar mai la competició, però com dic és la meva opinió.

Rally Sant Pere 3

Així que només poguerem veure una passada pel tram als cotxes. Com sempre espectaculars i molt ràpids i ens col·locàrem a una curva ben tancada per veure alguna virguería dels pilots. Vaig intentar cercar fotos una mica diferents a les que ja he fet en altres ocasions, cercant punts de vista encara que si s’haguessin disputat tots els trams prevists segurament haguessim pogut canviar de lloc i aconseguir més fotos.

Rally Sant Pere 10

Rally Sant Pere 1

Un parell més de fotos a la meva galería flickr: Mayolicus esports a motor

Salut!

P.D: Si sou aficionats el primer cap de setmana d’octubre hi ha la pujada al puig major.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s