Tan sols una unça de frikisme

UN DIA DE MATANCES

Fa temps que no feia cap entrada al bloc ja que he estat de baixa un temps i sense poder agafar massa la càmera. Per això, a les primeres matances d’enguany he pogut ajudar poc a la tasca i, en canvi, he tingut més temps per agafar la càmera.

Personalment m’agrada anar de matances –supòs que perquè tampoc hi vaig massa – però és un dia on ens trobam família i amics i hi ha temps per compartir experiències, aprendre dels més grans i posar-te al dia amb els xafarderums del poble. La nostra família és una gran consumidora de carn i sobrassada i per això ens surt a compte fer matances, normalment 2 pics a l’any. També hi ha temps pels records i per recordar als que no hi son però que tan bé ens han ensenyat aquest art de transformar l’animal amb aliment. Ara que s’acosten els dies de fer foc a la xemeneia i torrar aquesta sobrassada que tenyeix el pa de color vermell… melassa!

Aquí vos deix un grapat de fotos que vaig fer de les matances, esper que vos agradin.

Matances_2

Matances_3

Matances_6

Matances_5

 

Més fotos pròximament i a la meva galeria flickr: Mayolicus

2 comentarios

  1. A mí, m’encanten..ja saps que és un dels temes que m’agrada fotografiar. El blanc i negre el crec adequat i ben aconseguit, molt bona feina i crec que millor menjar….

    noviembre 13, 2012 en 7:44 pm

  2. Jo he de reconèixer que mai he anat a unes matances. Fa pardal ser mallorquí i no haver-hi anat, però…sempre m’ha fet cosa veure com maten el porc, les olors, les imatges…una mica tot plegat. Ara, bones fotos, i pens com en Miquel, que el blanc i negre és adequat, i tant.

    noviembre 15, 2012 en 11:17 am

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s