Tan sols una unça de frikisme

HOLOCLAUSTRE

El passat divendres dia 21 els dimonis de la pedrera realitzaren un correfoc dins el claustre del convent, amb un espectacle titulat Holoclaustre. A les 22:30 s’obriren les portes del casal de cultura i accedirem al claustre ‘pel darrera’ a través d’un pati enjardinat ambientat amb espelmes i al fons uns presoners custodiats per guàrdies armats. Una vegada que tothom va ser dins el recinte, tot amb una il·luminació ben adequada per a l’ocasió, es va projectar un vídeo explicant la historia d’un dels presoners que juntament amb els altres van ser executats en directe i posteriorment rescatats pels dimonis (ho cont una mica per damunt si no és correcte em podeu corregir).

HOLOCLAUSTRE 2013_1

Just després el convent va ser posseït per dimonis i dimonions que aparegueren al pati central amb torxes. A partir d’aquí començà el correfoc amb dues parts, la primera protagonitzada pels dimonions i després els dimonis grans acabaren d’arrodonir la festa.

La cosa més positiva va ser la gran afluència de públic que va presenciar l’espectacle i l’actitud dels dimonions que demostraren bastant més estil que molts de dimonis grans. Les parts negatives foren el gran fum que s’arribà a acumular i la poca o nul·la participació del públic, tan sols alguns fotògrafs com un servidor.

HOLOCLAUSTRE 2013_4

HOLOCLAUSTRE 2013_5

HOLOCLAUSTRE 2013_6

Podeu veure’n més fotos al meu flickr i podeu visitar la meva web.

Salut!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s