Tan sols una unça de frikisme

4 visions i mitja

4 visions i mitja és el titol de la darrera exposició a la qual he tingut el privilegi de participar. És una exposició col·lectiva on es mostren un total de 24 obres de 4 aficionats  a la fotografia de Santa Margalida (som 5 lo que n’hi ha dos que presenten en parella). L’exposició no segueix cap tema en particular ja que el poc temps en que ens avisaren no deixava massa temps de maniobra per preparar nou material encara que totes les fotografies exposades son retrats i paisatges sense cap connexió entre ells.

Particularment he presentat una col·lecció de 6 retrats en clau baixa que vaig fer l’estiu passat. Son retrats de gent ‘empastifada’ de fang cosa que fa que les expressions i la pell agafin unes textures molt marcades i resulten retrats amb molta força.

Estic molt satisfet del meu treball i crec que l’exposició en general té un bon nivell i vos convid a veure-la encara que els horaris que ens ha oferit la galeria no son massa bons, es pot visitar cada dia de 17 a 19 h exceptuant els diumenges que estarà tancat.

La galeria és la marimón de Can Picafort (C/ Isabel Garau, 11) i romandrà oberta fins dia 28 d’aquest mes. Aquí en podeu veure el cartell i algunes fotos de la inauguració que va ser tot un èxit per la quantitat de gent que va venir a veure-la. Des d’aqui moltes gràcies a tots qui hi vingueren i esper que ens faceu arribar les vostres impressions.

1 novembre marimon

IMG_1820_2

IMG_1824_2

IMG_1825_2

Moltes gràcies.

Anuncios

2 comentarios

  1. Enhorabona Guillem i companyia. Ja et vaig donar l’opinió de les teves fotos i les de la resta. Amb en Rafel vàrem coincidir quasi plenament, és a dir: les teves fotos molt bé, diferents, i les de la resta a un altre nivell, sense desmerèixer el seu treball. La tècnica és molt important, conèixer-la i sabre-la aplicar. Enhorabona de nou, i que no sigui la darrera. Content d’haver pogut venir a la inauguració! Salut!

    noviembre 4, 2013 en 1:17 pm

  2. Enhorabona, llàstima que no poguès venir…obligacions familiars i distància. Estic content de l’èxit i pel que puc distinguir molt de nivell …

    noviembre 4, 2013 en 7:55 pm

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s